lördag 7 januari 2017

Snökaos

Hejsan hoppsan alla goa och glada. Idag är det den sjunde januari, en dag som jag förknippar med skolstart och kompisars födelsedagar. Men så är det inte idag, inte för mig i alla fall.  Jag tänker inte lämna huset idag, förutom när jag och Smars ska gå ut och mysa på promenad. Däremot så är det snökaos just nu ute, jättejättekallt och snön stormar utanför fönstret. Carson och jag har en sån där riktig tumblr morgon. Mysbelys tänt, en kopp te, mysiga pyjamaser på oss och här sitter jag nerbäddad i soffan, bloggar och tittar på Carson som sitter i sängen några meter bort och fascinerat stirrat ut genom fönstret på snön som yr. Carson älskar snön, så länge han får titta på den på avstånd. Typ genom ett fönster. Annat är det när han måste gå ut i det, trots dubbla tröjor och jacka så är det sååå äckligt. Fast värst är nog ändå inte kylan på kroppen, det är nog det faktumet att den marken han är van vid att skutta runt på är alldeles blöt och kall PLUS att det på vissa ställen går honom ändå upp till knäna. Skandal är nog det minsta man kan säga om det.

En uppdatering sen senast?
Jag började jobba på en blomsterbutik några dagar i veckan. Det var superkul och jag trodde ju aldrig att jag efter så många år skulle jobba med blommor igen, OCH tycka det är kul.
Tog en spontan vinkväll med Bizzan och pratade om allt mellan himmel och jord.
Firade jul hemma i Mörbylånga med hela min lilla familj, hela min stora familj och hela min extra familj. Det var som vanligt kaos och alldeles alldeles underbart. Fick supermycket fina grejer. FÖR mycket grejer men är så himla tacksam för allt!!
Firade nyår med Sanna, Alex, Markus, Bizzan, Stoffe och sen kom en av Sannas arbetskamrater då och då också. Mycket trevligt. Massa beer pong, mycket vin och en och annan nyårscigarr på ballen. Mycket bra.
Efter nyår har jag nu bara haft lite mellandagar då jag absolut inte gjort en endaste sak typ. Alex och jag var i Nybro häromdagen, spelade massa PoGO  och var på  dollar store men due to bad weather avbröt vi ganska tidigt för att kunna vara säkra på att vi skulle kunna ta oss över bron.
Förutom allt detta så ligger jag mest i sängen just nu, kollar på folk som äter mat på youtube. Jag förstår inte riktigt grejen med att kolla på folk som äter egentligen, men jag älskar det. Jag har plöjt igenom flera kanaler på en dag och är helt och hållet fast. Nya favoritkanalen är Matkoma. Mycket, mycket bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar