måndag 1 april 2013

el helgo

Har ju lov och sånt nu så tänkte försöka blogga lite bättre igen. Kan ju börja med att berätta lite om vad som hänt i livet osssåååå.

Åkte till stugan i torsdags och sov där, sen i fredags så hade jag antagligen mitt livs tråkigaste och längsta dag, försökte sova bort den men inte ens det hjälpte för att den skulle ta slut.. åkte till moster på kvällen och åt där, MUUUUUMS.  I Lördags åkte jag och frida in till kalmar åt lite på subban, låg på hennes kusins lägenhetsgolv i några timmar, kämpade med att ta oss till nybro. Fick för oss att vi skulle åka tåg istället för buss, men tåget var inställt och vi fattade ingenting  vi lyckades i alla fall efter lite ångest och panikattacker ta oss till nybro där vi spenderade kvällen med massa människor, åkte hem till frida och sov där. I söndags så åt jag på MAX och packade om väskan för att spendera ännu en natt ifrån min egna säng </3 Vaknade mitt i natten och trodde att jag var bortrövad av  ku klux klan..slog huvudet i taket när jag tänkte fly..tills jag insåg vart jag var.Idag har jag inte gjort särskilt möö, ätit lite, sovit lite, socialiserat mig lite ossssv. Sett sista avsnittet av TWD idag </3 bara 183 dagar kvar tills säsong fyyyyyraaaa!!!!! :D

Fick ett sms nyss där det stod att jag måste byta profilbild på facebook för att jag såg alldeles för glad ut och att det inte kändes riktigt som jag... ehh...jaha. Vet inte riktigt hur jag ska tolka det men jag får väl byta bild dårraaaaa.

Ehh, ja har inte mycket mer att skriva nu sååååå
Kiss och bajs :*


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar