tisdag 23 september 2014

Fuck Neverland and Narnia, I want to go to Warped tour.

Skulle så gärna vilja åka på warped tour någon gång. Inte bara för att det skulle vara asgrymt att få se alla banden live utan även för att få uppleva den avslappnade vardagen. Umgås med personer man inte känner eller kanske till och med träffa personer man känner via internet. Att bara träffas och ha personer runt om en som är där av samma anledning som en själv. Att träffa människor som är precis som du. Som delar dina intressen, förstår dina skämt utan att du måste förklara dem och som inte dömer dig. För att där är alla likadana och alla är som en enda stor familj.

Kommer förhoppningsvis att få uppleva detta i London, träffa personer som jag känner via internet. Skaffa nya vänner i kön och i publiken. Prata med alla och bara vara omringad av personer som är precis som mig.

Det kommer att vara kaos i London. De personer som har biljetter är de som är megafans. Folk flyger från olika platser på hela jorden för att komma och se den konserten. Biljetterna som släpptes på fredagen sålde slut på fyra minuter, FYRA minuter. Jag hade aldrig ens haft en chans att få biljett om jag hade bokat på fredagen.
Det är slutsålt. Inte en enda biljett finns kvar. Finito. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar