lördag 14 januari 2012

Helvete!

Har gått ner ett halvt kilo varje dag sen i torsdags, även om jag äter hur mycket som helst, och innan lovet så vägde jag 4,5 kilo mer än efter!?!
Asså seriöst..

4 kommentarer:

  1. Varför skryta om din vikt?
    Det är inte coolt att gå ner massa i vikt, du är så jävla dum när du skryter om att d har gått ner i vikt när det fins människor som inte kan gå ner i vikt hur mycket dom än vill!!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är för att vissa människor är bättre än andra korkskalle, och om du är en av dessa nötkreatur som inte kan gå ner i vikt är det rätt åt dig och dina dåliga gener!

      Radera
  2. Anonym, du skall fett med smörj, din fete jävel HA-HAHA-HAHAH !!

    Det blir lätt att överaska dig, för man hör ju femton mil ifrån när du går. Helsike, det är ju du som orsakar Ölands enda jordbävningar HAH!

    SvaraRadera
  3. Märklig kommentar från den anonyme. När jag läste inlägget tänkte jag inte alls att det var skryt. Snarare att du var lite förundrad eller kanske t.o.m orolig över att ha gått ner så mycket fast du ätit en massa.
    Vikten pendlar upp och ner. Om du vill gå upp i vikt (som jag såg att du skrivit i ett senare inlägg) är väl bästa sättet att styrketräna. Muskler väger mer än fett som bekant :) När jag var på utbytesläger i somras och dansade ca 6 timmar om dagen i ett par dagar och åt nyttigt och allt var jag säker på att jag hade gått ner i vikt när jag kom hem. Men jag hade gått upp ett par kilon och jag antar det berodde på att jag som är så otränad fick igång musklerna den veckan :) Nu menade jag inte att du är otränad, verkligen inte! Det har ju inte jag någon aning om, haha. Men som sagt, bästa sättet är nog att träna!

    You go get'er Chrille! :p

    SvaraRadera