tisdag 31 januari 2012

Svar på kommentar

Fick nyss en kommentar som jag tänkte svara lite på!



Jo , John Michael (Ozzy) Osbourne är en man som ett flertal gånger har vunnit pris för bästa rocksångare.Han har både haft en solo kariärr och spelat i det über bra bandet Black Sabbath, som återförenas i sommar och åker på turner , bland annat till Stockholm och Malmö.
Men mest känd är han nog för att på en konsert så bet han huvudet av en levande fladdermus ( han visste inte att den levde, han trodde att det var en leksak)  Efter det fick han ta rabiessprutor i några år.Han är även väldigt känd för att vara en av de människorna som har klarat mest. Han har blandat antagligen fler olika sorters knark & sprit än någon annan människa, han har rökt allt man kan röka , han har brutit nacken och punkterat båda lungorna, han har suttit i fängelse för att ha pissat på en staty och försökt att strypa sin fru Sharon. När han var en tonåring försökte han sig på tjuv "yrket" men misslyckades totalt då han alltid lämnade massa fingeravtryck efter sig.

Okej, nu låter han inte alls som någon människa som kan vara en bra förevbild, men han tog tag i sitt liv och blev en fantastisk pappa till sina barn. Numera tar han inga droger alls  och istället för att dricka sprit så dricker han smoothies & andra nyttiga drycker.
I serien The Osbournes får man följa han & hans familj något annorlunda vardag.
Och jag tror att allt det negativa han har gjort och upplevt under sitt 63 åriga liv som har gjort att det nu finns så många människor som ser upp till honom., eftersom att han är ett tydligt exempel på att hur djupt hål man än har grävt sig så kan man komma upp ur det. Han var längst ner på bottnen i flera år men lyckades ta sig upp en liten bit, sen trillade han ner igen men efter att han hade trillat ner igen så fick han en kick och flög upp till toppen , och där har han stannat. Så länge man har en fantastisk familj och super vänner så klarar man allt, och det hade han och nu är han perfekt.
I alla fall i mina egna ögon.

Haha, det blev kanske inte så mycket fakta som berättar så mycket om honom men om du vill veta med fler detaljer eller veta om något annat så kan du ju alltid googla det eller köpa hans bok "Jag är Ozzy" den rekomenderas starkt, den bästa boken jag någonsin har läst!



1 kommentar: