torsdag 1 september 2011

Favorit bloggare

Tack för alla fina mejl och kommentarer jag har fått för mitt förra inlägg, det betyder mycket!

Nu tänkte jag skriva lite om bloggar jag följer och varför.
Den nyaste bloggen jag har börjat följa är en som Ebba länkade på sin blogg, den heter http://www.ladydahmer.se/ hon typ skiter i vad andra tycker, hon tycker inte att de ska vara nån skillnad mellan män och kvinnor så hon rakar inte benen eller armarna, ger inte sina barn kläder efter färg (typ rosa för tjejer och blått för killar) hon gör helst som hon själv tycker.

Jag följer även morsans blogg http://www.olandsktlantliv.blogspot.com/ , för att hon taaar väldigt mycket fina bilder , skriver om allt mellan himmel och jord, och för att hon har blivit en riktig datanörd. Det första hon gör när hon vaknar är att starta datan , haaalllå de gör ju inte ens jag.
Sannas blogg http://www.madeofsanna.blogspot.com/ , även hon skriver om allt mellan himmel och jord, läser hennes blogg för att hon är så random och ibland , rätt ofta, alltid, skriver rätt komiska inlägg.

sen händer de ibland att jag kikar in på  fokis blogg , kollar hur de är i hennes liv i Thailand eller vart de nu är hon har flyttat. Älskar hur den tjejen tänker, verkar alltid vara så posetiv och glad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar