onsdag 8 oktober 2014

Seriously guys....

Tycker att Lisa Ruocco får alledels för mycket skit ifrån alla Alexs fans. Alltså, en person som jag följer på instagram la ut en bild på Lisa och skrev "Okay, so Liza just seems like a total bitch sometimes. Honest opinions about Lisa?"
Och alla kommentarer till det blev att hon är en äcklig människa, att hon är en bitch och att hon är jätteelak mot alla fans.
SEN kom äntligen en vettig person in och la en kommentar (självklart var det TIOCOTBD) hon skrev "I like her bc she makes Alex happy." FINALLY en person som förstår. Var bara tvungen att lägga in min egna kommentar till inlägget och skrev "same ^  and if thousands of girls wanted my boyfriend I would probalby be a bitch too"

Efter våra kommentarer blev det tyst. Plötsligt hade folket ingenting att säga längre. Alex och Lisa har varit tillsammans sedan de gick på gymnasiet. Folk hatar Lisa, de önskar henne död och hon får hot varje dag gällande om att folk inte gillar henne och att hon borde försvinna och att hon inte är bra för Alex. Vad fan är det med människor. HUR kan man önska livet ur en person och sedan sova skönt om natten. En ännu större fråga är, HUR kan man önska livet ur en person som den personen man själv älskar, älskar jättemycket? (det sista blev en jättesvår grej att skriva men läs det några gånger så faller nog bitarna på plats.)

För helt ärligt. Alex älskar Lisa och not to be rude or anything men han kommer ju aldrig att ens komma ihåg ditt namn eller ansikte efter att ni träffats. Så låt de vara tillsammans, låt dem vara lyckliga och lämna dem ifred.

Bara titta på dem, de är ju ett urgulligt par. Så LÄRERATTLEVAMEDDET

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar